My son and my daughter love Italian food in all its versions.
The only thing that when I do this kind of food (meat) have to be careful because my daughter is almost vegetarian (eating only fish).
So use soy meat for this recipe instead of beef meat.
This version of Nigella canellonis was so good, the richest recipes I've done the last time.
Hope you enjoy!
Source Nigella Lawson
Ingredients
8 cannelloni pasta
250 grams minced beef
(meat mixture)
250 grams tomato sauce
50 grams butter
1 onion chopped
1 teaspoon oregano
80 grams grinded cheese (like parmesan)
or mozarella slices
2 pinches of salt
1 pinch of pepper
olive oil
Method
In a pan fry in olive oil the chopped onion on small cubes,
And then add the minced meat.
Fry beef meat until it caches the color.
Add, salt, pepper,oregano and about three tablespoons of tomato sauce.
Set aside to cool slightly.
Fill the canelloni with minced meat /do not squeeze meat too much, otherwise it would be too hard)
Brush the baking dish with olive oil , cover the bottom with half the tomato sauce and arrangue the canellonis next to each other.
The rest of tomato sauce pour over the top od canelloni making sure they are good cover, otherwise it will remain a little hard. Over tomato sauce arrange slices of mozarella or grated cheese and some butter leaves.
Bake in preheated oven for about 30 minutes at 180° C ( 350°F).
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en español
Canellonis a la Italiana por Nigella Lawson
Estos canellonis quedan deliciosos.
Mis hijos adoran la comida italiana . No lo hago siempre pero de vez en cuando me encanta.
Ocupé los canellonis que vienen listos.
Solo hay que preocuparse de que queden bien cubiertos con la salsa.
Ingredientes
4 personas
8 canelloni
250 gramos de carne molida
50 gramos de mantequilla
1 cebolla mediana picada
1 cucharadita de oregano
80 gramos queso parmesano rallado
o queso mozarella en láminas
2 pizcas de sal
1 pizca de pimienta
aceite de oliva
Preparación
En un sarten con un poco de aceite de oliva freir la cebolla picada en cubitos.
Luego agregar la carne molida y freir hasta que cambie de color.
Agregar sal,pimienta y orégano y tres cucharadas de salsa de tomate.
Dejar enfriar un rato antes de rellenar los canellonis.
Rellenar los canellonis no apretando demasiado la mezcla.
Pintar con aceite de oliva la fuente que se va a ocupar.Cubrir el fondo de la fuente con salsa de tomate y colocar los canellonis unos al lado de otros.
Colocar el resto de salsa d etomate sobre los canellonis asegurandose que esten bien cubiertos para que se cocinen bien.
Sobre la salsa de tomate colocar queso mozarella en láminas o queso parmesano rallado y agregar unos montoncitos pequeños de mantequilla.
Precalentar el horno a 180°c y hornear por unos 30 minutos o hasta que se ven bien dorados.
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